BLOG

Dobrodošli na blogu, kjer vam z namigi, nasveti in zanimivimi informacijami pomagamo do boljše, lepše in učinkovitejše spletne strani, trgovine ali katerega drugega produkta.

Optimizacija spletne strani

V 1-5 Internet omogočamo osnovno optimizacijo kode spletne strani in naprednejšo optimizacijo gradiva, ki je ključnega pomena za dobro najdenost vaše strani in visoko rangiranost v iskalnikih.

6 mesecev brezplačnih revizij

Da boste zagotovo prepričani, da boste prejeli izdelano spletno stran po vaši meri vam po izdelavi omogočamo kar 6 mesecev neomejeno število revizij. Tako je! Ugodili bomo vsem vašim željam, da bo spletna stran narejena izključno po vaših merilih.

Grafična podoba spletne strani

Z grafično podobo, ki bo odigrala pomembno vlogo, da boste s spletno stranjo na trgu izstopali, prepričali obiskovalce svoje strani in tudi postali prepoznavnejši bomo poskrbeli, da bo videz kot nalašč prilagojen storitvam, ki jih ponujate oziroma predstavljate na spletu.
TOP

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij...

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri